Home

De kring

Gegroet!

In naam van de Pedagogische Kring heet ik je hartelijk welkom op onze website. Hier vind je meer uitleg over onze werking, links naar interessante websites, foto's,... 
De Pedagogische kring is een vereniging voor en door studenten pedagogische wetenschappen aan de KULeuven. Concreet wil dit zeggen dat wij met een dertigtal enthousiaste pedagogen onze uiterste best doen om er voor iedere student een geslaagd academiejaar van te maken. We zorgen voor een breed aanbod aan activiteiten, zoals een galabal, lezingen, cantussen,... Om dit te organiseren, bestaan we uit verschillende werkgroepen die elk een andere focus hebben. Daarnaast vinden we het ook zeer belangrijk om onze studenten te vertegenwoordigen op vlak van onderwijs. 

De Pedagogische Kring wordt bestuurd door het kricoteam. Dit academiejaar zijn krico (kringcoördinator) Benjamin en zijn vicekrico's Jolina en Nele verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de Pedagogische Kring. Zij zorgen voor interne ondersteuning van de werkgroepen, zijn studentenvertegenwoordigers op hoger niveau en ze vormen het uithangbord van de Pedagogische Kring. Met vragen en opmerkingen kan je steeds bij hen terecht. 

Tot slot, heb je nog opmerkingen, vragen, ideeën, suggesties,...? Aarzel dan niet om ons te contacteren (zie contact). 

Groetjes, 

Benjamin, Krico 2015 - 2016

Pedagogische Kring VZW

Gebruikerslogin