Home

Waarheen met problemen?

Studentensecretariaat PPW

Op het studentensecretariaat kan je terecht met al je vragen in verband met IAJ, cumul, vrijstellingen, enz. Ook kan je bij hen terecht als er problemen zouden zijn met het lessenrooster of met je ISP. Zij zijn op werkdagen geopend van 11-14 uur. Hier vind je meer informatie.

De examenombudsdienst

De examenombudsdienst kan een belangrijke hulpbron zijn in geval van problemen tijdens je examens. Bij overlappingen van examens, afmelden van examens of in geval van overmacht (ziekte, overlijden, ...) maar ook bij eventuele onregelmatigheden tijdens examens, passeer je best eventjes langs hen. Hier kan je hen bereiken.

Dienst voor Onderwijsondersteuning en studiebegeleiding (DOS)

De Dienst voor Onderwijsondersteuning en studiebegeleiding (onder studenten 'de DOS' genoemd) ondersteunt studenten op tal van manieren. Voor studenten organiseert deze dienst vaak studiebegeleidingssessies en je kan er als student ook steeds terecht voor individuele vragen over je studieloopbaan. Bovendien staan zij ook in voor vakinhoudelijke begeleiding. Dat doen zij door oefensessies te organiseren voor studenten, om hen de leerstof beter te laten verwerken. De DOS kan je hier terugvinden.

De studentenvertegenwoordigers

De studentenvertegenwoordigers zijn studenten die de studenten van het departement pedagogische wetenschappenverdedigen. Je kan hen aanspreken met eender welk probleem waarna zij vervolgens je vraag zo goed als mogelijk proberen uit te zoeken. Indien je bovendien problemen ondervindt met cursussen, professoren of examens, kan je altijd bij hen terecht om in alle discretie over die problemen te praten. Verder zorgen ze ervoor dat beleids- en programmawijzigingen ook in het voordeel van de studenten zijn. 

Erasmusdienst

De Erasmusdienst is de dienst die de erasmuskandidaten begeleidt. Verantwoordelijke is mevrouw Heleen Hendrix Klik hier voor meer informatie.

Gebruikerslogin